Tidsbestilling

Ønsker du at bestille tid til en behandling, er du altid velkommen til at ringe til os.

Vi er Statsautoriserede Fodterapeuter og ​garanterer kvalitet i vores behandlinger.

Forfod

Når forfoden falder ned

Smerter i forfoden, enten under- eller oversiden af foden, kan skyldes en nedsunken forfod. Vi ser det ofte, når tæerne får form som "hammertæer". Har du først fået hammertæer, bliver dit almindelige fodtøj ofte for småt, eller rettere for smalt til dine fødder.

Din smerte under foden kan også skyldes tryk på ledhovederne på mellemfodsknoglerne. Et sådant forøget tryk resulterer ofte i dannelse af hård hud, og så dannes der meget nemt ligtorne under ledhovederne. Smerterne kan blive ganske voldsomme.

Årsag til nedsunken forfod

Nedsunken forfod kan skyldes større belastning af fodens muskler og sener, end foden er bygget til. Måske på grund af graviditet, almindelig overvægt, belastning på arbejdspladsen, forkert fodtøj eller en svækkelse af fodens styrke på grund af sygdom.

Er du ældre, vil du måske opleve, at fedtpuden under foden er "skrumpet ind" og dermed er der mindre materiale i foden til at absorbere stød og tryk fra dine skridt.

Behandling og forebyggelse af forfod.

Som autoriserede fodterapeuter koncentrerer vi os om at fjerne dannelse af hård hud under foden samt evt. ligtorne. Det vil lette en del af smerterne. Som forebyggelse vil vi typisk anbefale dig, at sanere dit udvalg af fodtøj, altså udskifte sko og især afskaffe træsko, som kun forøger dine fodproblemer.

Telefon Bestilling

Tlf.: 75 52 81 00

fra kl 8.00 – 10.00

evt. via mail jorgen@brogaardfodklinik.dk

gerda@brogaardfodklinik.dk

Online booking

Brogaard Fodklinik  ▪  Fjordvej 35  ▪  6000 Kolding